Sarcastic spot

Sarcastic spot

vineri, 16 septembrie 2016

Wtf moment - liftul


Da, da n-am mai scris nimic pe aici de mult prea mult timp. Cred ca e primul post pe 2016. Yeeeeei, sa se noteze in calendar si sa devina sarbatoare nationala. Am decretat!

Acum motivul pentru care am decis sa mai rup aceasta tacere este unul foarte bun, si anume, liftul blocului meu. Da, e... e ceva ca de n-ar fi, nu s-ar mai povesti. Ajung eu in fata blocului, stai si cauta cheile ca functioneaza iar interfonul.
( Ca o paranteza, de vreo 3 luni de zile blocul meu este intr-o mare reabilitare. Ca urmare, au scos interfonul, au stricat gardul, au distrus gradina, au distrus si scarile, au pus usi noi din termopan la intrari, au facut gauri in tavan ca sa bage o teva de gaze separata pentru cei cu centrala termica - si pana au nimerit locul potrivit au facut vre-o trei si trasesera o sfoara prin ele si din nou wtf moment cand am ajuns acasa si am vazut pe hol o gaura in tavan si-n podea si o sfoara trecand prin ele. Zona crepusculara. Iar aseara au reinstalat interfonul doar ca au facut niste conexiuni gresite si ne tot suna lumea ca mai apoi sa aflam ca setasera cumva interfonul cu un apartament inainte, adica daca sunai la 28, suna de fapt la 29 si tot asa. Good job ppl, good job. Sunteti platiti pentru asta? Eu nu v-as mai da banii...) 
Revenim. Gasesc cheile, intru in bloc. Ajung la lift, chem liftul, aud o melodie. Meh, iar asculta vre-un vecin de-al meu muzica cu usa la apartament deschisa, ca doar de ce nu?! Ajunge liftul la parter, deschid usa, stupize stupize melodia se auzea de la lift. Whaaaaaaaaat?! Adica da, au refacut interiorul, pus alt model de usi, schimbat panoul de comanda dar ce anume este cu muzica asta?! Deci stateam cu gura cascata si ma uitam in lift si ma intrebam daca nu cumva am ajuns intr-o lume paralela. Anyway, imi iau inima in dinti si intru in lift. Imnchid usile, apas pe buton si astept. Nimic. Mai apas o data. Si din nou, nimic. Incep sa topai prin lift. Apas pe buton, nimic. Deschid usa ies afara. Mai astepta cineva liftul. Intram amandoua, inchidem usile si ta daaaaaam se aprinde panoul de comanda ( se face rosu pe margini ) si evident ca functioneaza si liftul. Nooo fricking way! Adica eu nu pot urca cu liftul ala? Au gresit si la asta setarile? Trebuie sa ai o anumita greutate ca sa poti merge cu el? Speeeer ca a fost doar ceva de moment pentru ca altfel administratorul o sa aiba o surpriza tare placuta cand o sa ma gaseasca la usa lui.
Si din nou, wtf este cu muzica aia? E stupiiid. Nu suntem la hotel si nici la vre-un complex comercial. Ca sa nu mai zic ca aia nu e muzica de lift. Cred ca era un post de radio pentru ca paraia si-mi canta Smiley.  Deci, so not elevator music. Mai degraba durere de cap music ca era dat si prea tare :|
Hei, da maine ma astept sa avem si un liftier, daca tot ne permitem....


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu