Sarcastic spot

Sarcastic spot

duminică, 19 octombrie 2014

Cadou de la Didi


Didi s-a decis sa-mi dea cadoul de ziua mea mai devreme. Si m-am trezit cu o cutie plina cu figurine din Code Geass. Le-am facut poze XD


http://i276.photobucket.com/albums/kk25/Crinolli/All_zps39b9859a.jpg

Aici este prezenta toata lumea dupa ceva chinuiala cu asamblatul. Plus am testat si reclama cu Picatura. (cand lipeste nimic, nimic nu dezlipeste - am ramas cu sevetelul lipit de degete)

http://i276.photobucket.com/albums/kk25/Crinolli/Lulu_zps7012cc36.jpg

So, we have Lulu here, cu capa si fara. Cel cu capa avea plasticul in care se infige casca rupt si-a trebuit sa-l lipesc cu super-glue, de unde si mini-aventura mea cu Picatura.


http://i276.photobucket.com/albums/kk25/Crinolli/GinoWeinberg_zps498ff158.jpg

Asta-i Gino, cu toate ca initial am crezut ca-i Snitel (Schnizel) dar paru' valvoi si hainele verzi l-au dat de gol :)). Cred c-a fost ce-l mai enervant de asamblat pentru ca mini-avionul ala nu vrea sa strea in suport mai deloc. Abia am reusit sa-i gasesc centrul de greutate.

http://i276.photobucket.com/albums/kk25/Crinolli/AnyaAlstreim_zps92038d8f.jpg

Si Anya. Stiam eu ce stiam doar ca nu mai tineam minte sigur cum o cheama. Aia e o portocala care nu sta infipta ca restul mini-obiectelor....

http://i276.photobucket.com/albums/kk25/Crinolli/CC_zps97ffe9b6.jpg

C.C. sau Shi Tsu sau Shizuku ( no one knows her real name). Chestia de langa ea reprezinta o perna gigantica. Ma mir ca n-au pus o pizza pentru ca toata lumea ii zice mai degraba Pizza Girl. Chiar are o obsesie pentru mancarea asta.

http://i276.photobucket.com/albums/kk25/Crinolli/JeremiahGottwald_zps564ea252.jpg

Jeremiah - nu-mi mai amintesc ce rol a avut nenea asta prin anime. Probabil moare repede :))

http://i276.photobucket.com/albums/kk25/Crinolli/LiXingke_zpsa3b49d9f.jpg

The chinese dude - Li Xingke - um, apare prin seria a doua daca tin eu bine minte. E tot asa anti-Lulu dar pana la urma nu-i chiar un bad guy. E bodyguard-ul printesei Chinei. Din nou, sabia nu sta infipta.


Si cam astia ar fi toti. Ultimilor trei cred ca le lipsesc partenerii. Pentru ca ceilalti vin in pereche unul cu puncte de suspensie, celalalt fara - casual si combat. iar Jeremiah are punctele, de unde deducem ca tre sa fie unul si fara.
Ma bucur totusi ca nu-i si Suzu printre ei ca sigur ajungea mutilat... Si asa cum a zis si Didi, alte obiecte pe care sa se puna praful la mine in camera.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu